#"airfryer

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce